Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2009 15:47 - Спорт, фитнес и суперхраните
Автор: vodoraslite Категория: Други   
Прочетен: 901 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.03.2010 17:49


        Суперхраните АкваСорс са изключително полезни за спортуващите. Водещи британски атлети са подобрили своите постижения след консумация на водорасли. Българският национален отбор по художествена гимнастика съобщава отлични резултати след тяхната употреба. Почитатели на суперхраните са и състезателите от националния отбор по спортна аеробика на България, включително световните шампиони Мариан и Галя. Олимпийският отбор на Австралия, спечелил най-много медали, също ползва коластра.         

      Спортуването е въпрос на енергия и добра форма. Знаем, че най-много енергия се полу чава от слънчевите храни, на първо място от водораслите. Освен това те са най-богати на онези съставки, които липсват в обичайното ни меню. Това обяснява техния отличен ефект върху хората, които трябва да действат на по-високи обороти, в това число и спортистите.

Мускулната сила зависи от пълноценното клетъчно хранене. Затова е важно спортува щите да приемат Зелена енергияколастра и ЕМК, при това в по-големи дози. Храносмила телните ензими подобряват усвояването на храните и съхраняват ензимната енергия на тялото. За производството на енергия е необходим CoQ10а хромът заздравява мускулите. Затова е важно да се приемат по 1-2 капсули CoQIO/Хром ежедневно. Преди състезания дозата се увеличава 2-3 пъти и се добавя Клетъчна енергия (CoQIO с мигновено действие).

Издръжливостта и бързината зависят главно от ензимната наличност в организма, състоянието на сърдечно-съдовата система, мускулатурата, кръвта и кръвообръщението. Те трябва да бъдат пречистени и укрепени - това става най-добре с програмата Лесно на чало в комбинация с ЕМК и коластра. При състезания бързината и издръжливостта се по вишават от Клетъчна енергия и Супер Антиоксидант. Последният предпазва клетките и не­утрализира свободните радикали, което помага за по-бързо възстановяване.

Волята за победа, техниката и координацията до голяма степен зависят от състояни ето на нервната система и усещането за сила и енергия. Приемането на водорасли,коластраЕМКCoQIO/Хром и Супер Антиоксидант подобрява тонуса, самочувствието и устойчи востта, с което изгледите за победа се подобряват.

Предпазване от износване: Спортистите са подложени на повече травми и по-бързо из носване, особено на ставите. Затова те трябва редовно да приемат ФлексибилитиЗелена енергияКоластраЕМК и Супер Антиокс.

Спортуващите девойки и жени имат нужда от пълноценно хранене, за да има ред в ен докринната им система. Вместо модни диети, водещи до разстройване на месечния цикъл и психоемоционална нестабилност, по-добре е те да ползватLighten-upЗелена енергияколастра и ЕМК, за да предотвратят клетъчния глад и да отслабнат здравословно.

Спортувайте и отслабвайте със следните суперхрани и добавки АкваСорс:

Лесно начало за изчистване от токсини и регулиране на храносмилането.

АФА и Зелена Енергия за пълноценно клетъчно хранене и зареждане с енергия.

Колактив-3 за изграждане на здрави и силни мускули, кости, лигаменти, съдове, кожа и лигавици, за по-добър имунитет, клетъчна регенерация и забавяне на остаряването.

ЕМК за изгаряне на тлъстини, подхранване и здрава и хубава кожа и коса.

CoQ10 с хром и водорасли AFA за сила и издръжливост, здрава сърдечно-съдова сис тема, ускоряване на обмяната, по-добро действие на инсулина и изгаряне на тлъстините.

Протеинов шейк Лайтън-ъп с L-карнитин за пълноценно диетично хранене, по-лесно отслабване, намаляване на апетита, ускоряване на обмяната и изгаряне на тлъстините.

Клетъчна енергия за подсилване преди и по време на тренировки и състезания.

Супер антиоксидант за възстановяване и предпазване на клетките от увреждане.

Флексибилити за поддържане на ставите в идеално състояние.

За повече информация, заповядайте на www.neobile.com



Тагове:   фитнес,   спорт,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vodoraslite
Категория: Други
Прочетен: 56766
Постинги: 13
Коментари: 5
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930